Hadebra Australia!

Naa er jeg og marita i Singapore. Vi dro fra de andre jentene siden de ville bli i australia.

vi tok buss til brisbane, hvor vi motte to kjempe koselige jenter som vi var med og som viste oss det billigst hostellet. . vi skal eventuelt mote hun ene i sor amerika.

vi sov der en dag, hvor vi bestemte oss for aa dra rett paa fly plassen for aa bare se hvor det var billigst aa reise til i verden. vi tenkte Bali, men det er jo regntid saa ble Thailand. vi skal vaere her i 30 dager og har kjopt videre billett til Cambodia. Vi skal reise videre til, vietnam, malaysia og indonesia. siste stopp bali for vi drar til sor og central amerika. ca 2 maaneder blir vi vel i Asia =) Siden det er saa billig her blir vi en liten stund tenker vi.

om to timer er vi i bankok, da skal vi ta thai massasje og kjore tuk tuk og vaske alle klaer for forste gang paa turen=)

Vi tenker dra i morgen til tiger templet ca to timer fra Bankok. Vi haaper paa a faa jobbe frivillig der om det er mulig.

Susser & Klemmer Marita og Sara <3<3<3

Reklamer

Én kommentar

  1. Hei vennen, håper alt er bra m dere! Fikk ordnet m overføring av penger mandag morgen. Har du vært på nett m Mats? De har reist både Cambodia, Vietnam, Malaysia og Indonesia=) Håper dere får besøkt tigertempelet, (og jobbet der)! Savner deg fremdeles…..veldig masse!, men tenker mest på at du/dere har det fint, koser dere og opplever «eventyret». Ikke glem å passe på hverandre, og hold sammen!!!(må si det hver gang) Suss&klem fra mamma.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: