Hadet Sydney….

..hola Argentina.

Vi reiste fra Byron og kjorte til Sydney. Det gikk fort. Vi var tilbake paa Bondi. Vi elsket det. Vi gikk rundt paa stranden i noen timer aa pustet inn kjent luft, hilste paa vennlige maaker, vi var hjemme. Vi tilbrakte noen dager med de spanske vennene vaare paa Bronte for vi pakket tingene vaare aa flyttet til Bondi. Vi hadde noen herlige dager med sol, mat og kos for vi bestemte vi ville reise videre. Dagen etter reiste vi til Argentina. Flyturen gikk fort til tross for at det var 3 skjermer paa hele flyet, drittseter, nesten ingen mat og glassene ble bare fylt halvfullt.

Vi gikk ut av flyplassen og ble umiddelbart stoppet av en kar. Han lurte oss med i taxien sin, vi, for trotte til aa staa imot smilte som dumme turister. Vi betalte dobbelt saa mye for taxituren som det vi betaler for aa bo der vi bor. Da regner jeg med begge.

Vi vaaknet klokken 03.00 idag tidlig og ventet paa at tiden skulle gaa. Naa har vi hatt en fantastisk frokost. Omelett. Vi skal utforske byen idag. Jeg kan snakke spansk. Det er goy.

Jeg savner Australia.

Vilde.

3 kommentar

  1. Feita! Dyre flybilletter? Kanskje vi treffes i Sor Amerika om 2 mnd 🙂

    • Ja, ganske dyre billetter. Vi provde alle slags kombinasjoner og ble enig om at selvom det var litt billigere aa fly om baade hit aa dit valgte vi et direktefly til Argentina. Det kostet ca 8000kr. Men forhaapentligvis blir det ikke flere av de dyre flybillettene fremover. 🙂 Hores fett ut i Asia. Shit. Det rart dere er der. Og vi er i Sor Amerika. Har dere planlagt reisen over? Hvilket land dere vil fly til? Koz.

      • Har ikke sett vi har faatt svar her! Sry.
        Flybilletten var naa ikke saa gale 🙂 Og dere slipper vel mer av det.
        Naa blir det vel bare buss, tog, baat? 😉
        Asia er bra. Billig.
        Null planlegging. Vi er ikke saa flink til det. Og det har vi brent oss paa et par ganger naa..
        Men vi koser oss 🙂 Tar ting som de kommer og haaper alt ordner seg.
        Haaper dere har det kanon! Blogg! Vi er superinteresserte i hvordan det gaar med dere i Sor Amerika 🙂
        kozz

Legg igjen en kommentar